Vážení kolegové, Mezinárodní studentská fotbalová unie (ISFU), podporována organizačním výborem Světového poháru FIFA-2018 v Rusku, mezinárodní agenturou strategických komunikací EVENTICA  pořádá fotbalový turnaj mezikontinentální studentský fotbalový turnaj Meet the World Cup 2018 .

Turnaj se uskuteční v Soči v 15. až 21. října 2017 a bude součástí “XIX. Světového festivalu mládeže a studentů”. Prosíme, podívejte se na připojenou prezentaci. Těšíme se na setkání s třemi nejlepšími fotbalisty z Vaší univerzity,  kromě toho bychom rádi pozvali odborníka zodpovědného za studentský fotbal na Vaší univerzitě, zúčastnil se kongresu ISFU a zasedání týkajících se rozvoje mezinárodních studentských fotbalových hnutí.

Vysílající organizace nese odpovědnost za úhradu cestovních výdajů do Moskvy a zpět. Hostitelská organizace (ISFU) pokrývá cestovní výdaje z Moskvy do Soči a zpět, stejně jako náklady na stravování a ubytování účastníků festivalu a další výdaje. Uzávěrka přihlášky k účasti na výše uvedené akci je 10. května 2017.